A tökéletes design láthatatlan!

A beltéri ajtók meghatározzák a hangulatot

Beltéri ajtók

Nem mindig a külcsín a lényeg egy lakás berendezése során. Persze sokan azt szeretik, ha minden berendezési tárgy, beépített anyag valamilyen téren kitűnik a hagyományosnak tartott repertoárból. A szép, ízléses és kellemes berendezés minden körülmények között megállja a helyét hosszú ideig.

Érdemes tehát ennek megfelelően megtervezni a beltéri ajtók beépítését is, hiszen azok fontos szerepet töltenek be a lakás összképét tekintve. Akár rusztikus, akár pasztell árnyalatok tökéletesen megjeleníthetőek a falakon, padlózaton, mint ahogy a beltéri ajtók színén és mintázatán is. Ne feledkezzünk meg a nyílászárókról sem, amikor a lakberendezésről esik szó!

A helyiségek elkülönítését megfelelően kell elvégezni az ajtók segítségével. A kényelmes kilincsek, minőségi alapanyagok és zárak együttesen járulnak hozzá ahhoz, hogy otthonunk vagy munkahelyünk tökéletes kényelmet biztosíthasson számunkra. A beltéri ajtók mindennapos használati tárgyak, hiszen folyamatosan nyitjuk és zárjuk, így bírniuk kell a strapát.

Print Friendly, PDF & Email