A tökéletes design láthatatlan!

A fóliatömlő véd a szennyeződésektől

Fóliatömlő

Valamilyen ok folytán fóliát szeretne rendelni? Akkor nézzen szét a Zalapack weboldalán, mert itt számtalan érdekességgel találkozhat! Tekercses kiszerelésben vásárolható meg a fóliatömlő.

A segítségével a termékeket eredményesen védheti meg a szennyezésektől, sőt, a nedvességtől sem kell tartania. Amennyiben rendelkezik fóliahegesztő géppel, akkor tetszőleges méretű zsák elkészítésére is lehetősége nyílik. Jelenleg négyféle kivitel közül választhat a méret szempontjából. Arra is ügyelnie kell, hogy a megvásárolni kívánt termék megfelelő vastagságú legyen. A fóliatömlő átlagon felüli minőségben vásárolható meg. Átlátszó színben lehet berakni a kosárba. LDPE anyag felhasználásával készült.

A tömege összesen 15-40 kilogramm. A kiszállítása a legtöbb esetben néhány nap elteltével történik. Mindegyik típusa raktáron van. Korrekt árért cserébe vásárolható meg. A fóliatömlő egyedi ajánlat keretén belül is kérhető a webáruházból. Másfajta típusú fóliák megrendelése szintén lehetséges az oldalról, tehát nézzen szét minél előbb!

Print Friendly, PDF & Email