A tökéletes design láthatatlan!

A Fretz Men családi vállalkozás

Fretz Men

Vannak vállalkozások, amelyek generációkon át ugyanazon család birtokában vannak és családtagról családtagra szállnak. Pontosan ilyen a Fretz Men is. A márkát Hans Fretz alapította 1903-ban Svájcban és férficipők gyártására specializálódott. Akik szeretik az elegáns, letisztult formákat, a divatos megjelenést, azok garantáltan találnak számukra megfelelő cipőt.

A márka híres az egyedi technológiájáról, ami egyszerre légáteresztő és vízálló technológiával ruházta fel a cipőket és ezzel a tulajdonsággal majdnem minden modell el van látva. Első osztályú férfi lábbelik, amelyek ötvözik a divatot és a több mint 100 éves hagyományt.

Utcai és alkalmi viseletre egyaránt lehet találni Fretz Men cipőt. A férfiak is megtehetik, hogy több cipőt tarthassanak otthon, amelyek közül válogathatnak. Sőt, higiéniailag és tartósság szempontjából ez kifejezetten fontos. A Svájc ihlette cipők kifejezetten stílusosak. Tehát, akiknek fontos a megjelenés és figyelembe veszik azt is, hogy egy nagy múlttal bíró márkát hordjanak, azoknak érdemes megnézni a Fretz Men kínálatot.

Print Friendly, PDF & Email