A tökéletes design láthatatlan!

A gourmet étterem jelentése

Gourmet étterem

Jókat enni mindenki szeret, de fogyasztott már igazi ínyencségeket, méghozzá stílusos környezetben? A gourmet étterem elnevezés egy francia szóból ered, ami szó szerint azt jelenti, hogy “ínyenc”. Ezeket a fogásokat azonban kivétel nélkül mindenki megérdemli és nemcsak a kiváltságosaknak jár.

Eger történelmi városrészében elhelyezkedő Erla étterem luxus életérzést és igazi 5 csillagos ételeket kínál a betérő vendégeknek. Már a helyszín maga is impozáns, ahol a modern elegancia és a barokk stílus különleges egyvelege érezteti a látogatókkal azt, amire olyan sokan vágynak: a különlegességet.

A nagyfokú kreativitással és odaadó szenvedéllyel készült különleges fogásoknak nagyon kevesen tudnak ellenállni. Nem kell aggódnia akkor sem, ha esetleg speciális diétát folytat vagy ételallergiája van, hiszen az Erlában a vendég az első és a séftől kezdve a kiszolgáló személyzetig, a teljes személyzet azon van, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

A kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készült fogások között, mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen olyan mesés ételek közül lehet válogatni, mint például a Vitello tonnato, azaz hideg borjúsült tonhalas majonézzel, lilahagymával és kapri gyümölccsel vagy az egészben sült szilvásváradi pisztráng lecsókrémmel, héjas ropogós burgonyával és kolbász-chipsszel.

A belső enteriőr kialakítása is nagy gonddal lett elvégezve, hogy hűen tükrözze azt a stílust és luxust, ami az egész épületet jellemzi. A szállóvendégek a gourmet élményt is a csomagba kapják, a hely egyik szolgáltatásaként, de ugyancsak részesülhetnek a wellness részleg egyedi szolgáltatásaiban, miután kipihenték magukat az előkészített luxuslakosztály valamelyikében.

Az élményt teljessé teszi a romantikus, gondozott kert is, ami tökéletes helyszíne a szabadtéri sétáknak, ami az ínyenc fogások elfogyasztása után még jobban esik. Az egyik legjobb kulináris élmény megtapasztalásához keresse fel az Erlát és hagyja magát kényeztetni! Akár rendezvényre készül, akár csak lazítani akar, egyszerűen tökéletes ez a hely!

Print Friendly, PDF & Email