A tökéletes design láthatatlan!

A Hair transplant clinic munkatársai egyeztetnek a pácienssel

Hair transplant clinic

Amikor az ember fiatalkorában realizálja, hogy teljesen el fogja veszíteni a haja nagyrészét, akkor pánikba esik, hogy miként lehetne visszaforgatni az eseményeket.

Szerencsére, a fejlődő orvostudománynak köszönhetően, manapság már többféle módszer létezik a kopasz fejbőr eltüntetésére. Az egyik lehet a Hair transplant clinic felkeresése. Ha már az orvossal történő egyeztetésnek vége, és minden eredménye tökéletes lett, nem kell eltanácsolni a beültetéstől, akkor kezdetét veheti a műtét.

Arra nagyon oda kell figyelnie, hogyha dohányzik vagy szokott alkoholt inni, ezeket a káros szenvedélyeket hagyja el már a műtétet megelőző napon! Továbbá ne terhelje meg a gyomrát zsíros és nehéz ételekkel.

A Hair transplant clinic szakemberei mindent megtesznek azért, hogy Ön a lehető legnagyobb elégedettséggel távozhasson. A műtét előkészítését követően, egy speciális szike és eszköz segítségével beültetésre kerülnek a graftok. A hegesedés már az első 5 napon megtörténik. Ha leválnak a sebpörkök, akkor már óvatosan megmoshatja a haját.

Print Friendly, PDF & Email