A tökéletes design láthatatlan!

A hajegyenesítő segítségével megválhat a hullámoktól

Hatékony hajegyenesítő

A tartós hajegyenesítés titka nemcsak a hajvasaló márkájától és minőségétől függ, hiszen annak szerkezete is befolyásolja a végeredményt. A vastagabb szálú tincsek rendszerint hullámosak maradnak és nagy a volumenük.

A hajegyenesítő készítmények felvitelével azonban elérhető, hogy kezelhetőbbé váljon és a hőkezelés, vasalás után elérje a kívánt hatást. Amennyiben előre tudja, hogy hajvasalással szeretne összedobni egy remek frizurát magának, mindenképp kezdje a hajmosást és ápolást hajegyenesítő samponnal! Meglágyítja a vastag szálakat és sokkal könnyebben lehet majd fésülni is. Miután ezzel megvan, alkalmazzon olyan olajt vagy gélt, ami kimondottan a hajvasalás folyamatát segíti! Ezeknek a pakolásoknak nagyjából 2000 Ft az árúk és több hónapig használható egy-egy tubus.

A hajegyenesítő használata egyszerű, de a kezdők a leírásban szereplő útmutatások alapján is hamar elsajátítják a tudnivalókat. Próbálja ki a Brelil félliteres hajegyenesítő kezelését, amit szintén megtalál webshopunk kínálatában!

Print Friendly, PDF & Email