A tökéletes design láthatatlan!

A minőségi Platinum Iberico Greens kutyaeledel

Platinum Iberico Greens

Bizonyára már Ön is tapasztalta több területen, hogy nem mindig csak a közismert, nagynevű márkák biztosítanak magas színvonalú termékeket. Így van ez a kutyatápok esetében is. Amennyiben ismeretlen a Platinum Iberico Greens táp, akkor is érdemes estélyt adni ennek.

Ez a kutyaeledel 70% friss ibériai sértéshúsból készül, ami máris egy jó ok, hogy próbát tegyen ezzel, hiszen sok neves brand produktuma jóval kevesebb húst tartalmaz. Az is a Platinum Iberico Greens eledel mellett szól, hogy saját levében párolódik és lassan szárítják ki, így az értékes vitaminok és ásványi anyagok is megmaradnak benne.

Nem szükséges beáztatni, hiszen a falatkák kellemesen lágyak, ellentétben sok más száraztáppal, ugyanakkor mindig kell gondoskodni arról, hogy a kutyusok előtt legyen friss víz is. Ugyanakkor, a Platinum Iberico Greens kutyatáp a válogatósabb négylábúaknak is kiváló választás, ugyanis válogatott összetevőinek köszönhetően igazán ínycsiklandó. Ha kíváncsi erre a produktumra, akkor rendeljen egy kisebb, 1,5 kg-os csomagot és ha beválik, akkor nagyobb kiszerelésben is vásárolhat!

Print Friendly, PDF & Email