A tökéletes design láthatatlan!

A Transzport Studium kínálta taxis tanfolyam

Taxis tanfolyam

Teljesen világos, hogy az autós személyszállítás szinte pontosan ugyanazt takarja, mint a taxizás, azzal a nagy különbséggel, hogy a személyszállító autóban nincsen taxióra. Ha valaki taxizni akar, akkor a taxis tanfolyam kétségtelenül kötelező ahhoz, hogy a sofőr legálisan tudja űzni ezt a szakmát.

A taxióra hiánya és a kliensektől való pénz elfogadása nem csupán azért rossz, mert törvénybe ütköző. Ez azért sem jó, mert akkor az adott tevékenységnek feltétlenül kapcsolódnia kell valamely szálláshely-hasznosítási, idegenforgalmi, turisztikai, sport, kulturális, vagy egyéb dologhoz.

Ezeknek a közös neve a főszolgáltatás. Ezzel szemben pedig ott van a taxizás, amikor valaki egy taxis cégnél dolgozik, esetleg vállalkozóként tevékenykedik. Válassza bármelyiket is az illető, az biztos, hogy a taxis tanfolyam elengedhetetlen.

Ez elvégezhető, illetve a vizsga is lerakható a Transzport Studiumnál. Itt a kurzusra csakis az a gépkocsivezető jelentkezhet, aki már rendelkezik személygépkocsis személyszállító alapképesítéssel. Ez szintén elkezdhető itt.

Print Friendly, PDF & Email