A tökéletes design láthatatlan!

Az infraszauna megnyugtatja a lelket

Infraszauna

Nem könnyű nap mint nap a maximumot kihozni magunkból. Ez rengeteg energiát emészt fel, ezért alkalmat kell kerítenünk a feltöltődésre. Az infraszauna főleg a hölgyek esetében jelent jó választást. Végre csendben üldögélhetnek egy kicsit, a sok rohangálást követően. Érdemes berakni egy kis relaxációs zenét, a könnyebb ellazulás érdekében.

Sokat segítenek az illóolajok, illetve a színterápiás eszközök. A kellemes melegben lehetővé válik az elpilledés. Az infraszauna esetében nem muszáj annyira felforrósítani a kabint, hogy beinduljon az izzadás.

Gőzre sincs szükség az optimális eredmény elérése érdekében. Időnként szünetet kell tartani, majd újra vissza kell menni a melegbe. Ezzel erősíthető a szervezet. Ezt egy napon belül nem tanácsos 3-4 alkalomnál többször megismételni. Külön előny, hogy kalória is égethető az infraszauna révén.

Az immunrendszer erősebbé és képessé válik a kórokozók legyőzésére. A verejtékkel nem csupán nedvesség távozik, hanem a salakanyagok is, tehát észrevehetően szebbé válik a bőr.

Print Friendly, PDF & Email