A tökéletes design láthatatlan!

Az infraszauna megszabadítja a salakanyagoktól

Infraszauna

Ez a fantasztikus berendezés számos problémára, panaszra, szépészeti, illetve egészségügyi gondra is kiváló megoldást jelenthet. Az infraszauna gyorsítja a sebek gyógyulását, növeli a vérkeringés intenzitását, ami a szív működésének hatékonyságát fokozza. A termék izzadás által méregteleníti a szervezetet, emellett remek megoldás a zsírégetésre.

Jó tulajdonsága közé tartozik a fájdalomcsillapítás is. A berendezésben lévő mély hő segíti a véredények kitágulását, ami megkönnyebbülést, illetve gyógyulást idéz elő az izmoknak és az enyhe szöveti sérülések esetében.

Érdemes tudni, hogy Európa-szerte a hipertermiás terápia széles körben alkalmazott az ízületi gyulladástól szenvedő betegek kezelésében. Az infraszauna megszabadítja a cellulitisztől, a zsírból, a vízből és hasonló salakanyagokból álló lerakódásoktól, amelyek a bőr alatt kis csomókban összepréselődve jelentkeznek.

Egy átlagos kondícióban lévő személy egyetlen folyamat után 500 gramm verejtéket képes kibocsájtani és közben 300-600 kalóriát elégetni.

Print Friendly, PDF & Email