A tökéletes design láthatatlan!

A baglyos pénztárca különleges kiegészítő

Baglyos pénztárca

A bagoly köztudottan a bölcsesség szimbóluma. Ha a baglyos pénztárca nem is ruház fel bennünket különleges képességekkel, mindenképpen jól mutat.

A motívumokkal ellátott ruhák, cipők és kiegészítők az utóbbi évek trendi szettei. Nem túlzás kijelenti, hogy szinte minden “kivirágzott”, a virágmintás ruhák, cipők, táskák egyre gyakrabban köszönnek vissza ránk az utcán, az üzletekben. Persze nemcsak a virág az egyetlen felkapott motívum, mert az állatos dolgok is nagyon népszerűek. Miért maradna ki éppen a bagoly? Nem a legszebb állat, de annál titokzatosabb. Az anditaska.hu webáruházban a baglyos pénztárca is megvásárolható többféle kivitelezésben és színben.

Egy biztos, nagyon jól mutat bárkinél egy ilyen egyedi kiegészítő. Persze nemcsak külsőleg különleges, de roppant praktikus a kialakítása is. A baglyos pénztárca mellett, más modellek is helyet kapnak a webáruházban, azokat is feltétlenül meg kell nézni, hiszen senki nem mondta, hogy egy nőnek egyszerre csak 1 pénztárcája lehet, ráadásul ajándéknak is kitűnő ötlet.

Print Friendly, PDF & Email