A tökéletes design láthatatlan!

Bármikor fogyasztható a gyógynövény tea

Gyógynövény tea

Gyógynövény tea

Amikor fájdalom vagy fáradság lesz úrrá a testünkön, esetleg annak valamelyik részén, akkor itt az ideje, hogy hatékony megoldást keresünk rá. Nem mindig a tabletták beszedése a legjobb, mert vannak helyzetek, amikor egy finoman elkészített gyógynövény tea sokat segíthet. Pár apró korty és máris érezhetjük a kellemes hatást.

Engedjük, hogy a hatóanyagok lassan szétáradjanak a testünkben és kifejtsék pozitív hatásaikat! Elég sokféle gyógynövény tea létezik, így van miben válogatni. Az íz-világ is eltérő lehet, de egy kevés mézzel könnyen megédesíthető a legtöbb típus. Az interneten vagy a megfelelő szaküzletben a gyógynövény tea egyszerűen beszerezhető.

Érdemes utána olvasni annak, hogy pontosan milyen hatással rendelkeznek a készítmények és azt a típust kiválasztani, amelyik megfelel az elvárásainknak. Bármilyen időszakban fogyasztható a gyógynövény tea, csak ügyelni kell arra, hogy a nyugtató hatásúak inkább a nap végén fogyjanak el. Engedjük át magunkat a kellemes ízek harmóniájának és a hatás sem fog elmaradni!

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább