A tökéletes design láthatatlan!

A BB Spumante valóban szikrázó és fantasztikus

Spumante

A jó dolgokra és örömteljes eseményekre, alkalmakra szívesen emlékezünk és táplálkozunk belőlük az évek folyamán. A BB Spumante is emlékezetes marad örökre a fogyasztóknak, hiszen a nevéhez híven, szikrázó és fantasztikus mind ízekben, mind illatokban. Ennek az élménynek az alapja nyilvánvalóan a kiváló alapanyagok, vagyis a minőségi szőlő, ami nagyszerű technológiával párosul.

A bb.hu oldalon kétféle feldolgozású termék közül választhatunk, valamint az alapján is keresgélhetünk, hogy milyen színű, illetve cukortartalmú pezsgőt szeretnénk. Ezek a paraméterek meghatározóak, főleg abban az esetben, ha konkrét menü mellé szeretnénk az ünnepi asztalra tenni.

A BB Spumante esetében sem kell sokat foglalkoznunk a kalóriák számolgatásával, mivel a más italokkal ellentétben, a diétázók vagy a fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják a nap bármelyik szakaszában. Az alkoholmentes változat pedig lehetőséget biztosít arra, hogy teret adjunk az élményeknek azok társaságában is, akik mellőzni szeretnének az alkoholt.

Print Friendly, PDF & Email