A tökéletes design láthatatlan!

Biztonságos az intim kehely használata?

Intim kehely

Magyarországon már egyre több nő fedezi fel a tampon és betét alternatívájaként szolgáló hüvely tölcsér használatának előnyeit. De valóban biztonságos az intim kehely használata? A nőgyógyászok ajánlása egy elég sokat mondó tényező ebben a témában, viszont ha ez valakit még nem győzne meg és maradnának további kételyei, akkor az alábbiakban olvashat az orvostechnikai eszközről.

Anyagát tekintve 100% tisztaságú orvosi szilikonból készült, amely teljes mértékben hipoallergén, nélkülöz minden vegyszert és illatanyagot, így nem okozhat irritációt még egy olyan érzékeny testrésznél sem, mint a női hüvely.

A megfelelő méretű intim kehely kiválasztása nemcsak a funkciójának megőrzése és a kényelem miatt fontos, de így kiküszöbölhető a felhelyezésnél jelentkező esetleges kellemetlenség érzése, amely akkor jelentkezik, amennyiben túl nagy az eszköz. A másik véglet esetén, ha túl kicsi, akkor viszont szivárgás léphet fel. Ezért tehát mindenképpen javasolt megnézni a honlapon közzétett ajánlásokat.

Print Friendly, PDF & Email