A tökéletes design láthatatlan!

A bor ajándék egy koccintást megér!

Bor ajándék

A névnapok köszöntésének egyik főszereplője a virág és a bor. A bor ajándék régre nyúlik vissza a mi kultúránkban. Évszázados múlttal rendelkező borászatok és szokások kapcsolódnak a borozáshoz.

Ez ma már leginkább a névnapi köszöntőkben csúcsosodik ki. Az ünnepelt kedvenc italának megvásárlása pedig arra ösztönzi őt, hogy nyissa fel és kínálja meg a vendégeit vele. A koccintás pedig a kóstolás előtt mindig meg kell történjen, ahol a névnapos egészségére isznak egyet. A bor átadásakor nem kell nagy feneket keríteni a dolognak, hiszen mindenki tudja, hogy mi van az ajándékzacskóban. Ha sikerül beszereznie egy valódi különlegességet, akkor azt érdemes megjegyeznie, hogy az ünnepelt eldönthesse, hogy a bor ajándék azzal az alkalommal felnyitásra kerül-e.

Lehet, ha csak a közeli családtagjaival szeretné elfogyasztani majd és mással kínálja a vendégeit. Ez nem tiszteletlenség, csupán az ő döntése. Az lenne tiszteletlenség, ha az akarata ellenére is nyomást gyakorolna rá bármelyik vendég, hogy nyissa fel a palackot.

Print Friendly, PDF & Email