A tökéletes design láthatatlan!

A Byas Eye Lifter bárhol alkalmazható

Szemráncok

Előbb-utóbb mindenkinél eljön az idő, amikor a bőre veszít a rugalmasságából, a feszességéből, és megjelennek ezek a kellemetlen, látható jelek. Tudnivalók a szemráncok eltüntetéséről és a Byas Eye Lifter-ről néhány mondatban. A Byas Eye Lifter használata nagyon könnyű, mivel a mikro vibráció hatására a bimolekuláris hyaluronsav gyorsan a bőr mélyebb rétegeibe fog jutni. Ezáltal akár az első kezelés után látványos eredmény érhető el.

Alkalmazása során eltűnhetnek az alvás után megjelenő duzzanatok, a felületi és mélyebb ráncok kisimulhatnak. A szemráncok ellen gyors és tartós megoldást kínál. Nem kell aggódnia akkor sem, ha üzleti vacsorára vagy bármilyen alkalomra hivatalos, mivel a termék segít Önnek abban, hogy bárhol, bármikor fiatalossá varázsolja tekintetét pillanatok alatt.

A tökéletes szemkörnyékápoló nemcsak hidratál, frissít és véd, hanem eltünteti a sötét karikákat, valamint a táskákat. Arra figyeljen, hogy óvatosan vigye fel a felületre, mivel ha nem megfelelően teszi, akkor a szem körüli ráncok nem tűnnek el.

Print Friendly, PDF & Email