A tökéletes design láthatatlan!

A CND körömlakk tökéletes manikűrt eredményez

CND körömlakk

CND körömlakk

Járt már úgy, hogy egy csodaszép lakkot vásárolt meg, de néhány napnál tovább nem bírta a strapát? Ez nagyon kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha nem otthon kopik le a lakk, hanem mondjuk egy különleges esemény keretén belül, amikor nem tudja orvosolni a helyzetet. Mindez elkerülhető a CND körömlakk használatával, ugyanis ez a márka számos nő tetszését nyerte már el.

Sőt, nagyon sok manikűrös is ezt a márkát használja, az élénk szín világának és a tartósságának köszönhetően. A CND körömlakk nagyon könnyen felkenhető és a tartóssága a géles lakkal vetekszik. A természetes körmöt nem sérti, tehát nem veszi majd észre, hogy lemosáskor gyengébbé válik és töredezik. Akár 2 héten keresztül is megtartja a hatását, ami nagy pozitívumnak minősül.

Ha épp a manikűrözés területén dolgozik és még nem tudja, milyen termékekkel érdemes próbálkozni, akkor a CND körömlakk garantáltan remek választást jelent majd Önnek és természetesen az ügyfeleknek is, akiknek fontos a jó minőségű termék és a szakértelem.

Print Friendly, PDF & Email