A tökéletes design láthatatlan!

A CND körömlakk tökéletes manikűrt eredményez

CND körömlakk

CND körömlakk

Járt már úgy, hogy egy csodaszép lakkot vásárolt meg, de néhány napnál tovább nem bírta a strapát? Ez nagyon kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha nem otthon kopik le a lakk, hanem mondjuk egy különleges esemény keretén belül, amikor nem tudja orvosolni a helyzetet. Mindez elkerülhető a CND körömlakk használatával, ugyanis ez a márka számos nő tetszését nyerte már el.

Sőt, nagyon sok manikűrös is ezt a márkát használja, az élénk szín világának és a tartósságának köszönhetően. A CND körömlakk nagyon könnyen felkenhető és a tartóssága a géles lakkal vetekszik. A természetes körmöt nem sérti, tehát nem veszi majd észre, hogy lemosáskor gyengébbé válik és töredezik. Akár 2 héten keresztül is megtartja a hatását, ami nagy pozitívumnak minősül.

Ha épp a manikűrözés területén dolgozik és még nem tudja, milyen termékekkel érdemes próbálkozni, akkor a CND körömlakk garantáltan remek választást jelent majd Önnek és természetesen az ügyfeleknek is, akiknek fontos a jó minőségű termék és a szakértelem.

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább