A tökéletes design láthatatlan!

A Csepel futóbicikli szórakoztató és hasznos

Csepel futóbicikli

A pedál nélküli, úgynevezett futóbicikli nagyon jó hatással van a gyerkőcök egyensúlyérzékére és egy minőségi példány nagyban megkönnyítheti majd az áttérést azon típusra, amit már nem lábbal, hanem pedállal kell hajtani.

Tehát az erős vázzal és strapabíró alkatrészekkel bíró Csepel futóbicikli nagyon jó befektetést jelent, hiszen nemcsak szórakozhat vele a kicsi, hanem észrevétlenül fejlődhet is általa. Sőt, a szülők dolgát is megkönnyíti, mert nem kell a még pedálozásra nem képes kicsiket különféle segédeszközökkel vagy görnyedve tologatni, mert a Csepel futóbicikli kezelését, irányítását nagyon hamar meg fogja tanulni.

Ráadásul majd a tanulási időszak is rövidebb lesz, amikor áttér a nagyobb bringára, hiszen az egyensúlyt már fogja tudni, hogy miként kell megtartani és csupán a másféle hajtás mesterségét kell elsajátítania. A Csepel bicikli magassága állítható, az ülés és a kormány esetében egyaránt, így attól kezdve, hogy a lurkó stabilan áll a lábán, mindaddig használható, amíg már meg nem érik a normál biciklire.

Print Friendly, PDF & Email