A tökéletes design láthatatlan!

Egy babzsák az olvasósarokba

Babzsák

Babzsák

A könyvmolyok lakásában mindig megtalálható egy olyan kis zug, ahol nyugodtan és kényelmesen hódolhatnak szenvedélyüknek. Egy csalogató babzsák, egy olvasólámpa és egy kisasztal tökéletes felszerelés lehet egy sarokban az eseményekbe való teljes belemerüléshez.

A mai modern kislakásokban, vagy más néven stúdiólakásokban nem mindig fér el egy hatalmas fotel erre a célra, úgyhogy sokan a babzsákot választják. Nem kompromisszumként, hanem tökéletesen megfelelő eszközként az olvasáshoz.

Mivel a babzsákon nem csak ülni lehet, hanem egyéb kreatív pozíciókat is ki lehet próbálni, az olvasó háta, nyaka nem zsibbad el olyan hamar, mint egy széken vagy fotelben ülve. Ülő pozícióban pedig nem csak egy kis területre terhelődik a súly, hanem szépen eloszlik azon a részen, ahol a test a babzsák fotellel találkozik.

Egy babzsák tehát csodás helyet és lehetőséget biztosít arra, hogy az olvasás a nap fénypontja lehessen. Ezáltal pedig nemcsak az irodalomkedvelő olvasók tábora növekedhet, hanem az értelmes és intelligens gondolkodóké is.

Print Friendly, PDF & Email