A tökéletes design láthatatlan!

Elegáns és praktikus kozmetikai táska

Kozmetikai táska

Kozmetikai táska

A műkörmösnek mindig magas minőségű alapanyagokkal és szerszámokkal szükséges dolgoznia ahhoz, hogy a kívánt végeredmény tökéletes legyen. Ezeket a dolgokat pedig a legkönnyebben egy kozmetikai táska kellékben helyezheti el úgy, hogy mindennek meglegyen a külön helye.

A gellakk.com webáruházban megvásárolható többféle kozmetikai táska is, amelyek színben, formában eltérőek. Például a fekete kozmetikai műkörmös táska remek választás lehet, mert ez a kazettás, zárható 4 polcot, plusz 2 fő rekeszt tartalmaz.

Belseje fekete bársonnyal van bélelve, ráadásul a méretének köszönhetően, még az LCD-lámpa is belefér. Súlya 1,5 kg és két kulcs tartozik hozzá. Érdemes ezt a kozmetikai táskát választania, hiszen a fekete szín különleges eleganciát biztosít.

Amennyiben más színt vagy formát szeretne, arra is van lehetőség, mert ebben az online boltban minden termékből nagy a választék. Nézze meg a kínálatot, majd válassza ki azt a kozmetikai táska típust, amelyik megfelel az ízlésének és rendelje is meg!

Print Friendly, PDF & Email