A tökéletes design láthatatlan!

Érdekes kékfestős miskakancsó

Kékfestős miskakancsó

A különböző kerámiatárgyak mindig kedvelt ajándékok voltak és azok napjainkban is. Nagyon szépek a kékfestős ajándéktárgyak, amelyek közé tartozik az érdekes miskakancsó.

Mai modern korunkban sokan nem is tudják, hogy mi ez a tárgy. Nos, ez egy emberfejű, süveges boros edény, aminek egyetlen függőleges füle van, a süveg alkotja az edény száját és kiöntőjét. Ez az edényforma a közép-tiszai és alföldi műhelyek specialitása volt. Szép, kékfestős változatban vásárolható meg a souvenirbolt.hu webáruház jóvoltából és ideális ajándéknak számít nemcsak külföldieknek. De a miskakancsó mellett számos más kékfestős kerámia kapható a webáruházban, mint például csengő, bögre, fakanáltartó, valamint tojás, kosár.

Ezek a kézzel festett magyaros motívumok minden magyar ember szívét megdobogtatják, legyenek láthatóak ezek bármilyen tárgyon. Lépjen be az online felületre és nézze végig a kínálatot, hogy aztán a miskakancsó mellé más tárgyakat is beszerezzen, amelyekkel örömet okozhat kedves ismerőseinek, rokonainak, de akár saját magának is megveheti ezeket.

Print Friendly, PDF & Email