A tökéletes design láthatatlan!

Érdemes a betonkerítés mellett dönteni

Betonkerítés telepítése

Napjainkban előtérbe kerültek a kerítések szerepe az otthonok körül. Az egyik gyakori típus a betonkerítés, aminek elemei széles választékban kaphatóak. Ez a típus minimális földmunkát igényel, így magasságtól és paneltípustól függően, akár 25 m is telepíthető, mindössze egyetlen nap alatt.

A panelek többféleképpen kombinálhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő, otthonához illőt, ami a későbbiekben néhány virágkaspó felhelyezésével igen dekoratív környezetet biztosíthat az ingatlannak.

Nagy előnye ennek a panelekből összeállított betonkerítésnek, hogy diszkréciót kölcsönöz, mivel magasságtól függően, részben vagy egészben elrejti az udvart a kíváncsi szemek elől, így senki nem fogja árgus szemekkel figyelni, ha éppen fürdőruhát öltünk a nyári hőségben.

Természetesen, ha csak dekoratív és biztonsági célt szolgál a betonkerítés telepítése, akkor az áttört típust is érdemes fontolóra venni. Ez kevésbé takarja az udvart, így lehetőséget ad az utca emberének a kertben való gyönyörködésre. Bármelyik típus mellett döntsön, mindenképpen egy masszív, időtálló kerítést kap.

Print Friendly, PDF & Email