A tökéletes design láthatatlan!

Esztergom apartman a turisták részére

Esztergom apartman

Esztergom apartman

Minden magyarnak el kell mennie életében legalább egyszer Esztergomba. Mitől olyan különleges ez a város? Kezdjük azzal, hogy egyes feltételezések szerint, itt született Szent István és a Bazilika is itt található.

Ezen kívül, az Esztergom apartman akkor is jó választásnak bizonyulhat, ha valaki az Aquasziget felkeresése érdekében szeretne a városba látogatni. Az igényesen berendezett lakásokban édes lehet a pihenés, hiszen sok helyen van TV, internet és légkondicionáló.

Az Esztergom apartman azért is előnyös, mert ingyenes parkolási lehetőségük van a vendégeknek. A lakások csendesek, ezért semmi nem áll majd a pihenés útjába. Nem kerül sokba a szolgáltatás igénybe vétele, azonban garantáltan nagy élményben lesz részük a vendégeknek. Az Esztergom apartman számos kiegészítővel rendelkezik, tehát azoknak sem lesz vele problémájuk, akik például kisgyermekkel érkeznek.

Egyébként, a városban szinte bármilyen árkategóriában lehet találni szállást a myszallas.com segítségével. Az adatok megadása után, pár másodpercen belül kiderülhet, hogy milyen lehetőséget ajánl a honlap.

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább