A tökéletes design láthatatlan!

Figyelembe kell venni a gyermek kerékpár méreteket!

Kiváló női kerékpár

A nők többsége nagyon szeret mozogni, sportolni, azonban inkább olyan tevékenységeket választanak, amelyek nem túlságosan megterhelőek, és inkább élvezhetőek. Pontosan ilyen a bringázás. Azonban nem mindegy, hogy a hölgy milyen női kerékpár mellett dönt. A komoly gyártók, akik a magas színvonalra törekszenek, a női kerékpár vázának tervezésekor a női test anatómiát veszik figyelembe. Egyértelmű, hogy ez sokban eltér a férfiakétól.

Aki egy bringaboltban jobban megnézi a felhozatalt, észreveheti, hogy a női kerékpár váza valamivel rövidebb, mint a férfiaké. Míg a férfiaknál minimum 5 vázméret választható, addig a női biciklinél általában 3 – 4 vázméret van. Nyilván a méret és az ergonómia csak két fontos szempont. Ennél sokkal több mindent figyelembe kell vegyen a hölgy, ha jó bringát akar beszerezni. Csakis olyan női kerékpár jöhet szóba, amelyik esztétikus és jól néz ki.

Ennek kell legyen egy sajátos kis varázsa, ami miatt a nő, ha ránéz, egyből tudja, hogy ez a tökéletes bicaj. Ezt egy szép táskával, kosárral, vagy akár egy egyedi festésű csengővel is el lehet látni. A női bringa megvétele sokszor épp olyan nehéz lehet, mint a gyermek változaté. Általában a gyermek kerékpár méretek nehezítik meg a döntéshozatalt, hiszen a szülők nem tudják, hogy milyen is kell a gyerkőcnek.

Emellett a szülők, ha megtekintik egy shop felhozatalát, arra gondolnak, hogy hány éves kortól is lehet jó a kiszemelt fajta, mennyi ideg fogja az bírni, mennyibe kerül, vajon áruházban vagy online boltban érdemes vásárolni és milyen eszközök kellenek, hogy a tekerés biztonságos legyen a kezdeti, tanulási procedúrában. Kétségtelen, hogy a legfontosabbnak a gyermek kerékpár méretek bizonyulnak. Összesen 4 méret van. A 12-es bicikli 2-4 éves kor között használható, és nagyjából 35 cm – 42 cm magas. Ennél valamivel nagyobb a 16-os, amelyik 7 évis korig nyugodtan megfelel, és 42 cm-55 cm közötti nagysággal bír. A 6 – 9 éveseknek a 20-as bringa ideális, ami 55 cm – 63 cm között van. Az utolsó méret a 24-es, amelyik 9 éves kortól felfelé alkalmazható. Ennek a legnagyobb fajtája 75 cm. Ezek hát a gyermek kerékpár méretek.

Print Friendly, PDF & Email