A tökéletes design láthatatlan!

Fogszabályozóval is lehet mosolyogni!

Fogszabályozás a Clinidentnél

Nagyon sok embernek nem állnak szabályosan a fogai, amely kicsit zavarhatja is őket a társalgásban és a mosolygásban. Szerencsére a fejlett orvostudománynak hála minden problémát egyszerűen meg lehet oldani. A fogszabályozás a Clinidentnél egy előzetes konzultációt követően már úgy fog menni, mint a karikacsapás. A fogorvos először felméri a fogsor állapotát, hogy kell-e valamit javítani, fúrni, tömni vagy gyökérkezelni.

Majd megvizsgálja a fogakat, hogy ki kell-e húzni extra fogat, amely akadályozza a szép mosoly kialakítását. A fogszabályozás talán a legdrágább fogászati eljárás, azonban gyermekkorban sokkal könnyebb helyrehozni a rosszul álló fogakat. A felnőttek, ha már fogszabályozásra adják a fejüket, akkor olyan fogszabályzót szeretnének, amely teljesen átlátszó. A Clinidentnél erre van lehetőség. A fogszabályozás a Clinidentnél nyugodt és szép környezetben zajlik, ahol az orvos minden hasznos és szükséges információt megad a fogsor rendezéséhez.

Miután leveszik a fogszabályozó eszközt, utána még éjszakai változatot kell majd viselni. A szabálytalan fogsor mellett a fogak színét és esztétikai hibáit is ki tudják javítani a fogászaton. A konzultáció és az állapotfelmérés teljesen ingyenes. Arra fel kell készülnie, hogy a fogszabályozás nem egyik napról a másikra történik meg. Gyakran éveket kell arra várni, hogy a fogsor végre rendeződjön. Továbbá rendszeresen vissza kell járni a fogorvoshoz, hogy a fogszabályzón állítson. Általában szorosabbra szokta húzni, amely csak egy kis kellemetlenséggel jár.

A fogszabályozás a Clinidentnél kedves orvosokkal zajlik, akik próbálják a lehető legjobb megoldást megtalálni a páciens problémájára. A fogszabályozás az egyetlen olyan módszer, amellyel a torlódásokat, a megdőlt fogakat, a fogak közti hézagokat és az álcsont rendellenes helyzetét lehet kezelni. A fogszabályozás a Clinidentnél profi eszközökkel zajlik. Tudnia kell, hogy a fogszabályozás folyamata időigényes, viszont a végeredmény kárpótolja majd az orvosnál töltött időért cserébe.

Print Friendly, PDF & Email