A tökéletes design láthatatlan!

Furminátor macskáknak, rövid és hosszú szőrre is!

Furminátor macskáknak

Aki macskát tart otthon, az egészen biztosan tudja, hogy elhanyagolhatatlan a kis kedvenc bundájának a rendben tartása. A Furminátor macskáknak lett kitalálva, amelyből egyaránt talál rövid és hosszú szőrtípusra kialakított kefét.

De mi is az a Furminátor? Ez egy olyan kefe, amely a rövid vagy a hosszú szőrű macskák bundájában felgyülemlett, elhalt szőrszálakat távolítja el mindössze néhány könnyed mozdulattal.

Minden gazdi jól tudja, hogy egy ilyen kefével megkönnyítheti a saját munkáját, hiszen elkerülhetetlen, hogy kis kedvence hullassa a szőrét, azonban sokkal könnyebb a keféből eltávolítani azokat, mint egy bolyhos szőnyegből vagy éppen a kanapé huzatából.

Mindamellett, hogy nehéz a sok apró szőrszálat eltávolítani, a levegőbe kerülve akár be is lélegezheti azokat bárki, ami akár allergiát is okozhat. A Furminátor macskáknak, de akár tengerimalacoknak is segíthet a vedlésben. A készüléknek köszönhetően akár már 90%-kal kevesebb az elhalt szőr, és ha ez kevesebb, akkor a gond is kevesebb!

Print Friendly, PDF & Email