A tökéletes design láthatatlan!

Gepida női kerékpár hosszú túrákhoz

Gepida női kerékpár

Bringával szeretne túrázni és felfedezni a környék természeti adottságait? Egy Gepida női kerékpár jó társa lehet ebben, ugyanis ez direkt ilyen körülményekhez lett tervezve. Ezzel mehet az falton és közepes nehézségű terepen, vagyis erdei ösvényen és földúton. Kialakítása hosszútávon is kényelmes tekerést biztosít, így bátran betervezhet akár egész napos vagy többnapos kirándulásokat.

A Gepida női kerékpár csomagtartót és sárvédőt is kapott, amelyek szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy kényelmesen, ugyanakkor élményekben dús túrákon vehessen részt. A csomagtartóra feltehet nagyobb táskát, így ha sátorozni akar vagy megszállna valahol, akkor minden szükséges holmit kéznél tudhat.

A sárvédő pedig hasznos lesz, amikor esőben és/vagy sárban kénytelen biciklizni, mert nem fog még a feje teteje is mocskos lenni. Tehát elmondható, hogy a Gepida női kerékpár egy minden szempontból ideális túrabicikli, ami strapabíró jellegének köszönhetően, sok kalandjában elkísérheti az évek folyamán. Tekintse meg a különböző modelleket a speedbike.hu oldalon!

Print Friendly, PDF & Email