A tökéletes design láthatatlan!

A Grundfos nagyszerű keringető szivattyúi

Grundfos szivattyú

Szivattyúboltunkban az összes neves és népszerű gyártó termékei megtalálhatóak. Természetesen a kiváló Grundfos szivattyú család is számtalan gyártmánnyal képviselteti magát webáruházunk raktárában. Ennek a márkának a termékei méltán népszerűek a vásárlók körében, hiszen a magas minőséget nem tükrözi az árfekvésük.

Megbízható és problémamentes üzemelésében maximálisan megbízva, általában 2 év garanciát biztosítunk a Grundfos gyártmányokra. Például a padló fűtés üzemeltetésekor nagyszerűen teljesítő Alpha 2 25-60 180 keringető szivattyú esetében a garancia 5 évre nyúlik.

Ez a típus minden fűtési vagy használati meleg víz rendszerben kiválóan alkalmazható. Az Alpha 2 25-60 180 az „A” energia osztályba sorolása mellett, szabályozott és egyenletes fordulatszámmal dolgozik. Akár 50% energia megtakarítás is elérhető általa. Könnyen beépíthető és egyszerűen kezelhető. A gyárilag beépített megszorulás védelem biztosítja a forgó részek biztonságát. Ez a Grundfos szivattyú egyszerűen kiváló választás.

Print Friendly, PDF & Email