A tökéletes design láthatatlan!

Gyakran jól jön a menetes szár

Menetes szár

Menetes szár

Bőven akad tennivaló a ház körül, főként a tavaszi és nyári időszakban. Ha egy kis gazdaságot vezetünk, akkor még gondolkodnunk kell a termény megfelelő elraktározásán is, amihez nem kizárt, hogy építenünk kell egy új magtárat. Ilyenkor aztán a menetes szár, mint kiegészítő termék, kifejezetten hasznos tud lenni.

Akár fával vagy éppen fémmel dolgozunk, gyakran szükség van arra, hogy egy nagyobb távolságot áthidaljunk, amit nem lehet megoldani egyszerű csavarral. Amennyiben jobban megnézzük, akkor a menetes szár nem más, mint egy saját kezűleg alakítható, méretes összefogató elem. Szükség van hozzá még egy platnira és egy anyacsavarra, amivel meg tudjuk szorítani és tartásra bírni a terméket.

Ha minden kiegészítő a rendelgetésünkre áll, akkor nem állhatnak utunkba a több tíz centiméter széles, de akár a méteres távolságok sem. A menetes szár mindkét végét lezárjuk egy anyával, és már meg is van a szerelés, amire szükségünk volt. A beszerzés nem jelenthet gondot, hiszen a megfelelő szaküzletekben és az interneten is könnyen hozzáférhetünk.

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább