A tökéletes design láthatatlan!

Gyakran jól jön a menetes szár

Menetes szár

Menetes szár

Bőven akad tennivaló a ház körül, főként a tavaszi és nyári időszakban. Ha egy kis gazdaságot vezetünk, akkor még gondolkodnunk kell a termény megfelelő elraktározásán is, amihez nem kizárt, hogy építenünk kell egy új magtárat. Ilyenkor aztán a menetes szár, mint kiegészítő termék, kifejezetten hasznos tud lenni.

Akár fával vagy éppen fémmel dolgozunk, gyakran szükség van arra, hogy egy nagyobb távolságot áthidaljunk, amit nem lehet megoldani egyszerű csavarral. Amennyiben jobban megnézzük, akkor a menetes szár nem más, mint egy saját kezűleg alakítható, méretes összefogató elem. Szükség van hozzá még egy platnira és egy anyacsavarra, amivel meg tudjuk szorítani és tartásra bírni a terméket.

Ha minden kiegészítő a rendelgetésünkre áll, akkor nem állhatnak utunkba a több tíz centiméter széles, de akár a méteres távolságok sem. A menetes szár mindkét végét lezárjuk egy anyával, és már meg is van a szerelés, amire szükségünk volt. A beszerzés nem jelenthet gondot, hiszen a megfelelő szaküzletekben és az interneten is könnyen hozzáférhetünk.

Print Friendly, PDF & Email