A tökéletes design láthatatlan!

A Hatchimals játékok újdonságnak számítanak

Hatchimals játékok

Néhány évesen már jellemző a gyermekekre a játékos gondoskodás megjelenése, más emberek vagy állatok iránt. A 7-8 éves korosztálynak, a frissen megjelent Hatchimals játékok izgalmas időtöltést és szórakozató hangulatot nyújtanak. A játék során végigkísérhetjük egy kis tojásból kikelő állat életét.

A Hatchimals játékok megvásárlásával egy tojást kapunk, ami idővel és némi törődéssel, egy piros szív jelzésértékű megnyilvánulása után, egyszer csak felreped, mint az igazi és lám, kikel belőle valami, egy Hatchimals figura. A több mint 70 darabos figura készlet gyűjthető, a gyerekek és szülők nagy örömére.

Tehát, ne várjon tovább, hanem látogasson el a jateksziget.hu webáruházba ahol a Hatchimals játékok már várják a megrendeléseket, hogy minél hamarabb a kicsik karjaiban találják magukat. Ne feledkezzen meg a többi édes kis figuráról sem! Gyűjtsék össze mindent, hogy egész készlet legyen! A webáruházban könnyedén navigálhat a termékek között, amelyek részletes leírást kínálnak a játékokról. Rendelje meg néhány kattintással gyermeke új játékait!

Print Friendly, PDF & Email