A tökéletes design láthatatlan!

Híg és szilárd műtrágyaszóró

Műtrágyaszóró

Ha azt akarjuk, hogy az általunk termesztett növények nagyra és egészségesre nőjenek, akkor több olyan fontos alapanyag van, amit biztosítanunk kell a számukra. A megfelelő tápanyag-utánpótlás talán a legfontosabb, hiszen ennek hiányában semmi sem tud kellően jól fejlődni. Régebben ezt még egyszerűen istállóganézással oldották meg, de ma már ez szinte kivitelezhetetlen ilyen formában. A feladatra műtrágyaszóró eszközök lettek kialakítva.

Ezek a rendszerek két alapvető típusban szerezhetők be. Az egyik a szilárd termékek kijuttatását oldja meg, míg a másik a hígtrágyát szórja szét. Csakis tőlünk függ és természetesen, a rendelkezésre álló anyagtól, hogy melyiket vásároljuk meg.

A műtrágyaszóró alapos munkát végez, aminek a hasznát gyorsan észre fogjuk venni a növények fejlődésének ütemén. Minél több ugyanis a tápanyag, annál gyorsabban és életerősebbre nőnek azok. A terméshozam maximalizálása érdekében tehát nélkülözhetetlen a műtrágyaszóró valamelyik típusának időnkénti alkalmazása. Ezt tartsuk mindig szem előtt, és ne hanyagoljuk el.

Print Friendly, PDF & Email