A tökéletes design láthatatlan!

Hitachi fükasza árak olcsótól a középkategóriáig

Hitachi DH40MEY

Amikor végre elhatározza magát, hogy itt az ideje beszerezni egy saját fűkaszát és nem mindig a szomszédét elkérni, akkor az első dolog, amit megnéz az ár lesz. A Hitachi fükasza árak jutányosnak mondhatóak az ár-érték viszonylatban. A kis kézi modellek, amelyek kicsi tartállyal ás damilos vannak felszerelve, nagyon praktikusak az udvaron lévő gyep rendben tartásához.

A motorjuk kicsi, a hangjuk sem túl nagy és az áruk is kedvező. A legtöbben ezt a fajtát szerzik be az ilyen feladatra. Azonban ezzel együtt járhat az is, hogy az erejük sem túl nagy és lehet, hogy több időt vesz igénybe annak a kis résznek a lekaszálása, mint kellene. Ezért ha csak teheti, akkor ne a legolcsóbbat vegye meg, hanem egy középkategóriásat! 100.000 Forintért már olyan bozótvágó késsel felszerelt fűkaszát lehet vásárolni, ami többütemű motorral ellátott és a Hitachi fükasza árak viszonylatában is eléggé kedvező. Érdemes tehát egy kicsit többet áldozni a gyors és hatékony munkához.

Ugyancsak a középkategóriás gépek körébe tartozik a Hitachi DH40MEY fúrógép, amely vésőkalapácsként is használható. A funkcióit tekintve sokoldalú és a szerszamgepwebshop.hu oldalán, leárazva már akár 210.000 Forinttól megvásárolható. Sokszor azt kérdi az ember, hogy de minek vegyen egy ilyent, ha csak néha használja? Ez a kevés alkalom is elég ahhoz azonban, hogy elszúrja a munkát, ha nem a megfelelő szerszámmal fog hozzá. Egy avatatlan kézben egy rezgéscsillapítású vésőkalapács eléggé félre tud menni ahhoz, hogy újabb javításokra szoruljon a terület.

Ez pedig több időt és pénzt emészt fel, mint amennyire számított. Ezért érdemes inkább többet költenie a fúró-véső szerszámra és ne az első szembe jövő, legolcsóbbat vegye meg. A Hitachi DH40MEY valóban jó döntésnek bizonyult azoknak, akik ezt vásárolták meg maguknak, akár mindennapos használatra is. Például azért, mert a fokozatmentes fordulatszám és a csúszókuplung miatt az elvégzett munka pont olyan lett, amilyenre számítottak, és az SDS max szerszámbefogás is hasznosnak bizonyult.

Print Friendly, PDF & Email