A tökéletes design láthatatlan!

Hollandimpex szolárium nyitvatartási idő: ilyenkor gyere barnulni

Hollandimpex szolárium nyitvatartási idő

Neked is nehéz időt találnod a barnulásra? Akkor válassz egy olyan üzletet, amelyik szinte sohasem tart zárva! Itt megtalálhatod a Hollandimpex saját szolárium szalonjainak nyitvatartási idejét.

Hétfőtől péntekig 7 és 22 óra között élvezheted a kabinok kényelmét. A hétvégén sem kell lemondanod a mesterséges barnulás öröméről, hiszen szombatonként 8 és 20 óra között látogathatsz el a szalonba. Itt 10 professzionális gép közül választhatsz. Vasárnap 8 és 18 óra között kérhetsz időpontot a +36 1 291 0009 telefonszámon.

Az üzlet a 18. kerületben található, az Üllői út 505. szám alatt. Nem fogsz csalódni a csövek minőségében, hiszen az üzemeltetők rendszeresen sort kerítenek a cserére. Az ár attól függ, hogy fekvő vagy álló kabinban szeretnél barnulni. Érdemes bérletet vásárolnod, hiszen így hosszabb távon rengeteg pénzt spórolhatsz meg.

Itt találod a pontos árakat, ezért látogass el a honlapra! Hozd magaddal a SZÉP-kártyádat is, ha barnulni szeretnél! Alkalmad nyílik még a fallabdázás (squash) kipróbálására is ezen a helyen.

Print Friendly, PDF & Email