A tökéletes design láthatatlan!

A hővisszanyerős szellőztető a jövő technológiája

Hővisszanyerős szellőztető

Ha korszerű építkezésről van szó, rengeteg új ötletet kínál az építőipar ahhoz, hogy a lehető leggazdaságosabb módon tudjon a későbbiekben üzemelni az ingatlan. Ilyen ötlet például a hővisszanyerős szellőztető.

Ezzel a berendezéssel nemcsak rengeteg pénzt lehet megspórolni a hűtési vagy fűtési szezonban, de tisztább levegőt biztosít és a környezetet is kíméli. Régebben a szellőztetés szolgált a folyamatos friss levegő utánpótlására, a felgyülemlett radon eltávolítására, illetve a lakás hőmérsékletének a beállítására is.

Mára ez megváltozott. A modern építészetben ezeket a feladatokat tökéletesen el tudja látni a hővisszanyerős szellőztető. Egyszerre biztosítja az állandóan friss és szűrt levegőt, konstans hőmérsékletet. Emiatt a nyílászárók teljesen leszigetelhetőek, így az épület hő-veszteségét minimális szintre lehet csökkenteni.

Lehet látni, hogy a hővisszanyerős szellőztető berendezés segítségével meg lehet szabadulni a szellőztetéstől és vele járó zajtól, illetve sokkal kevesebbet kell költeni fűtésre vagy hűtésre.

Print Friendly, PDF & Email