A tökéletes design láthatatlan!

Huawei P10 üvegfólia gyártói garanciával

Huawei P10 üvegfólia

A mai mobiltelefonok nagyon sérülékenyek, ezért tennünk kell valamit a megóvásuk érdekében. A premium-mobil.hu oldalon több ilyen kiegészítő közül lehet választani.

A Huawei P10 üvegfólia kiállta az idő próbáját, tehát mindenképpen be kell szerezni belőle egyet, mert jó befektetésnek bizonyul majd a megvásárlása. Elkerülhetővé válik a megrongálódás, a készülék pedig sokkal tovább fog szép maradni. Nem fognak karcolások és ütődések feltűnni a kijelzőjén és a hátoldalán.

Ez azért jó, mert nagyon nehéz úgy kezelni a telefont, ha törésnyomok vannak rajta. A Huawei P10 üvegfólia meghosszabbítja az élettartamát, ezért minél hamarabb a megvásárlása mellett kell dönteni. Nem drága, hiszen néhány ezresért cserébe beszerezhető. A használata abból a szempontból is előnyös, hogy védelmet nyújt a szemnek.

A felragasztása nem okoz gondot, az eltávolítása pedig nem jár semmilyen nyommal. A Huawei P10 üvegfólia gyártói garancia mellett rendelhető meg. Jelenleg is raktáron van, tehát 1 héten belül meg fog érkezni a megrendelő címére.

Print Friendly, PDF & Email