A tökéletes design láthatatlan!

Ipari páramentesítő jelentős munkabírással

Ipari páramentesítő

Nem csupán otthoni felhasználásra léteznek különféle párátlanító készülékek, hanem sok esetben szükség lehet rájuk üzemek, gyárépületek, terebélyesebb belső terek klímaszabályozásakor is. Az ipari páramentesítő megrendelhető a paramentesito.hu honlapról.

A kiszállítására legfeljebb 3 munkanapot kell várni, legyen szó Magyarország akármelyik településéről. Folyamatosan üzemeltethető és még a hűvösebb hőmérsékleti viszonyok sem gátolják meg az eredményes munkavégzésben.

Az ipari páramentesítő kívül-belül egyaránt masszív szerkezetű, kiválóan bírja a mozgatást és hála a nagy kerekeinek, még az építési területeken is könnyedén gurul. Ez egyúttal kettő az egyben gépezet, mivel beépített digitális páramérővel szintén rendelkezik, ami állandóan jelzi az adott helyiség aktuális páratartalmát.

A páramennyiség százalékos pontossággal határozható meg. Amint az ipari páramentesítő berendezés elérte a beállítási értékeket, akkor automatikusan leáll. Hétliteres tartálya egyszerűen kivehető és üríthető.

Print Friendly, PDF & Email