A tökéletes design láthatatlan!

Kerámiabetétes hősugárzó az allergiásoknak is tökéletes

Kerámiabetétes hősugárzó

Ideiglenes fűtési megoldást keres, amivel időről-időre gyorsan és egyszerűen felfűtheti a helyiséget? A kerámiabetétes hősugárzó jól szerepel ebben a helyzetben. Konténerbe, öltözőbe, irodába, de még a hűvös garázsba vagy pincébe is pillanatok alatt kellemes meleget képes varázsolni, teszi mindezt nagyon halkan, köszönhetően annak, hogy radiális ventilátorral van ellátva.

Ez a modell a fűtés során nem von el oxigént a levegőből, így tökéletes fűtési alternatíva a kisebb szobákba. A modellek masszív fémházzal rendelkeznek és túlmelegedés elleni védelemmel vannak ellátva, ezzel garantálva a biztonságos és hosszú távú működést.

Kicsi méretének és modern megjelenésének köszönhetően, a kerámiabetétes hősugárzó igen sokrétű felhasználást tesz lehetővé. Az allergiásoknak sem kell tartaniuk a terméktől, mivel a kerámiabetétes fűtési technológia gondoskodik arról, hogy ne alakuljon ki égett porszag, valamint elkerülhető a porszemek finom porrá alakulása. További információ a termékekről megtalálható a weboldalon.

Print Friendly, PDF & Email