A tökéletes design láthatatlan!

LED fényszóró köztéri és személyes használatra

LED fényszóró

Az élet nem áll meg soha és gyakran még az éjszaka kellős közepén is ténykednünk kell valamit. Akár a ház körül tesszük ezt, vagy éppen egy programról tartunk hazafelé, a LED fényszóró elegendő világítást garantál, hogy jól lássunk, bármerre is járunk. Ez a termék több típusban kapható. Felszerelhető az otthonunkban, ahol mozgásérzékelővel egybekötve nem sak takarékos, de még a lakás biztonságát is szolgálja.

Azonban a LED fényszóró tökéletes köztéri világítás kiszolgálására is. A nagy teljesítmény ugyanis garantálja, hogy még a legsötétebb éjszaka se legyen gond a közlekedéssel. Természetesen egy teljes település hálózatát kicserélni nem olcsó mulatság, de megnézve az adatokat, máris megtérülőnek tűnhet a befektetés.

Már csak maga a LED fényszóró élettartama, ami kinyúlik 100 000 órára gondolkodóba ejtheti az illetékeseket. A fényerő és gyártói garancia pedig csak tovább erősíti a pozitív megítélést. Teremtsünk hát szinte nappali fényt a kései órákban is, hogy bármikor tudjunk odakint tevékenykedni, amikor azt kedvünk tartja!

Print Friendly, PDF & Email