A tökéletes design láthatatlan!

A LED lámpa műköröm építésére kitűnő

Led lámpa műköröm

A műkörömépítés legfontosabb eszköze természetesen a zselé, de a többi kellék sem elhanyagolandó. A körömcsiszoló, a körömelőkészítő, valamint a LED lámpa műköröm készítésnél ugyanolyan fontos, mint maga a zselé.

Azt már valószínűleg még a kezdők is tudják, hogy ez utóbbi a felvitt zselé megkötésére alkalmas eszköz, azonban azt már kevesebben, hogy honnan lehet ilyesmit megbízható helyről és jó árban megvásárolni. A legkézenfekvőbb megoldás a mukorom-zselek.hu webáruház, ahonnan természetesen a lámpák sem hiányozhatnak. Kitűnő ajánlat a 9 wattos LED lámpa műköröm megkötésére, amely apró méretével máris a műkörmösök kedvencévé vált, hiszen könnyen szállítható, de a munkaasztalon sem foglal el sok helyet.

Picit drágább, de talán még sokoldalúbb az UVLED kombinált műkörmös lámpa, amely szintén könnyen hordozható, emellett időkapcsolós, és szuper erős LED fényének köszönhetően az anyagok sokkal gyorsabban kötnek meg benne. Az építő, színes zselék és lakkok mindössze 15-30 másodperc alatt elnyerik végső állapotukat a LED lámpa fénye alatt.

Print Friendly, PDF & Email