A tökéletes design láthatatlan!

Megfelel számunkra a KPE cső 32 mm-es változatban?

KPE cső 32

Az öntözőrendszerek elengedhetetlen részei a PE és KPE csövek, amelyek segítségével a víz a kívánt területre vezethető. Egy KPE cső 32 mm külső átmérővel, körülbelül átlagosnak számít, hiszen 16-110 mm között terjednek ezek a méretek. A csövek falvastagsága is fontos tényező, ami a nyomásállóságukat határozza meg alapvetően.

Az automataontozorendszer.com oldalon 3,2 – 10 bar között terjedő kialakítással kaphatóak. Ezek kemény, polietilén alapanyagú csövek, mégis könnyen vágható, rugalmas, egyszerűen telepíthető típusok. A szerelésükhöz a megfelelő idomok, akasztóhorgok és rögzítő tüskék is megtalálhatóak a kínálatban.

Ahhoz, hogy hosszú évekig az elvárt minőségben működhessen az öntözőrendszer, szakszerű tervezésre van szükség. Például egy fent említett KPE cső 32 mm külső és 29 mm belső átmérővel, maximum 6 bar nyomást képes elbírni, tehát ilyen típusú gerincvezeték kiépítéséhez használhatjuk eredményesen. Kérjünk megbízható segítséget, amennyiben rászántuk magunkat a kerti locsolórendszer telepítésére!

Print Friendly, PDF & Email