A tökéletes design láthatatlan!

Megvásárolható és bérelhető tetőbox

Tetőbox

Sokan választják az autót, mint szállítóeszközt a nyaraláskor. Főleg a sok csomag miatt célszerű így utazni. Azonban, ha kicsit sok csomag van, a tetőbox jelentheti az ideális megoldást. Még a nagyobb autók csomagtartója is hamar megtelik, főleg ha több személynek csomagolunk. A kisebb autók esetében egyenesen esélytelen a kényelmes utazás a tetőre szerelhető csomagtartó nélkül.

Mivel nem a legolcsóbb dolog, ezért jó ismerni olyan céget, ahonnan egy ilyen eszköz bérelhető. A stilusosutazas.hu weboldalon keresztül lehetőség van vásárlásra és bérlésre is. A tetőbox minősége nagyon fontos, itt pedig a kategória egyik kiemelkedő márkája, a Thule található meg.

A fedeles “doboz” önmagában nem szerelhető fel az autó tetejére, mivel minden esetben szükséges hozzá egy tetőcsomagtartó. A minőségi tetőbox három tulajdonságról ismerhető fel. Az egyik a jó rögzítés, amit a magas minőségű elemek garantálnak, a másik a vízállóság, a harmadik pedig az áramvonalas kialakítás. Ez utóbbival a menetszél kisebb zajt csap, illetve a fogyasztás sem lesz nagyobb.

Print Friendly, PDF & Email