A tökéletes design láthatatlan!

Melegséget árasztó infraszauna

Infraszauna otthon

Beköszöntött a tél. Ebben az időszakban sokszor úgy érezzük, talán már soha nem tudunk felmelegedni. Azt kívánjuk, bárcsak lenne egy hely, ahol pillanatok alatt nyári meleg járhatná át testünket és feltöltené lelkünket. Egy infraszauna otthonunkban beteljesítheti ezt a vágyunkat. Segítségével tulajdonképpen a napfényt hívhatjuk magunkhoz, természetesen a káros ultraibolya sugarak nélkül.

Télen sokszor érezhetjük, hogy kedvetlenek vagyunk, mert minden olyan szürke, kevés a napos órák száma. A fényre pedig szükségünk van, a lételemünk. Az infraszauna használata során, a pihentető napozás élményét kapjuk meg, elűzhetjük a szürke hétköznapok emlékét, a stresszt.

Azonban fontos tudni, hogy a feszültség nem tűnik el csak a napfény megjelenésével, nekünk is tennünk kell érte. A kabinban töltött időben ne foglalkozzunk semmi mással, ürítsük ki a fejünket, lélegezzünk mélyeket, relaxáljunk, fogadjuk be az élményt! Így az infraszauna melegéből kilépve, úgy érezhetjük, újjászülettünk. Rendszeres használatával egész évben kiegyensúlyozottak lehetünk.

Print Friendly, PDF & Email