A tökéletes design láthatatlan!

Miért életbevágóan fontos a házi víztisztítás?

Házi víztisztítás

Egy régi mondás szerint, a tisztaság fél egészség. De vajon ez a vízre is igaz? Minden bizonnyal igen, annál is inkább, mivel a testünk nagy százalékban vízből épül fel és a fenntartásához is sok folyadékra van szükség. Ezért a házi víztisztítás legalább annyira központi kérdés, mint a lakásunk takarítása és a környezetünk tisztán tartása.

Országonként és kultúránként változnak a tisztálkodási szokások, sokan különleges figyelmet szentelnek az autójuk tisztítására, de vajon mennyire kell beépüljön a gondolkodásunkba a házi víztisztítás? Mindenképpen fontos, akár vezetékes, akár kútvizet használunk.

A klóros víz, a kutatások szerint nem tesz jót sem a külsőnknek, sem a belső szerveinknek. Az ellenőrizetlen kútvíz pedig sok arzént és ehhez hasonló káros kémiai vegyületet tartalmaz. Ezek okán még a rákos megbetegedések kockázata is megnövekszik. De mégis mit tegyünk, hogy kellő figyelem jusson a házi víztisztításra? Rendeljünk meg minél hamarabb egy vízszűrő készüléket és élvezzük továbbra is a tisztaságot, mert az fél egészség!

Print Friendly, PDF & Email