A tökéletes design láthatatlan!

Miért szükséges az ipari géprongy?

Ipari géprongy

Ipari géprongy

Mindenki tudja, hogy a kisebb és nagyobb gyárakban egyaránt rengeteg piszokkal és kosszal kell számolni. Azonban nem mindig ez jelenti a legfőbb gondot, hanem sok esetben a zsíros foltok, olajos maszatok. Mindkettő esetében az ipari géprongy segíthet, aminek a speciális kialakítása, jó anyaga és magas minősége révén garantálja a sikert.

Ez egyetlen ipari létesítményből sem hiányozhat, ahol az esetek döntő többségében hamar meg kell szabadulni a gépekkel együtt járó szennyeződésektől. Pontosan ebben segíthet az ipari géprongy, ami hamar magába szívja a különböző zsírokat, olajokat, biztosítva ezáltal a tiszta gépeket, alkatrészeket és egyéb lényeges gyári tartozékokat.

A foltok eltávolítását nem szabad elhanyagolni, hiszen azok hamar lerakódnak, olyan réteget képezve, ami kárt tehet az összetettebb munkagépekben. Ezért is figyelhető meg, hogy az ipari géprongy több tucat darabja fellelhető egy kisebb műhelyben és egy nagyobb gyárban is. Ezt rengeteg helyről meg lehet venni, és általában nem darabra, hanem nagyobb kiszerelésben.

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább