A tökéletes design láthatatlan!

Milyen formában rendelhet BCAA aminosavat?

Bcaa aminosav

A sportolók fizikai igénybevétele egyértelműen megkívánja, hogy fokozottan figyeljenek a helyes táplálkozásukra és egészségükre.

A BCAA aminosav italpor vagy tabletta kifejezetten azt a célt szolgálja, hogy teljes mértékben biztosítva legyen a szükségletük. Egyértelmű, hogy elsősorban a profi és az amatőr sportolók körében használatosak a fehérjéket és az aminosavakat tartalmazó étrend kiegészítőket tartalmazó termékek. Az esszenciális aminosavak abba a kategóriába tartoznak, amelyeket a szervezet önmaga nem tud előállítani, azért valamilyen formában külsőleg kell biztosítani. A BCAA aminosav készítmények tartalmazzák az elágazó láncú aminosavakat, mint amilyen a leucin, valin és az izoleucin.

Ezek aránya is rendkívül fontos, a legújabb BCAA standard a 8:1:1 arányt javasolja a leucin javára. Ezek mellett, a termékek bővítve vannak B6 vitaminnal, az egészséges szellemi frissesség érdekében, ami akadályozza a fáradtságot, mivel szabályozza a hormonális aktivitást. A BCAA aminosav termékeket megrendelheti a sporttapszer.shop.hu oldalról.

Print Friendly, PDF & Email