A tökéletes design láthatatlan!

Milyen a legjobb szabadulós játék?

Legjobb szabadulós játék

Az utóbbi időben nagyon divatba jöttek az úgynevezett szabadulós szobák. A csapatoknak különféle feladványokat kell megoldaniuk, ha ki szeretnének jutni a helyiségből. A legjobb szabadulós játék során nincs hiány a fejtörőkből, illetve a logikai feladatokból.

A kreativitásra is szükség lesz, ha valaki ki szeretne jutni. Általában többféle pálya közül lehet választani. Mindegyikhez másféle sztori kapcsolódik.

A legjobb szabadulós játék általában nem túl bonyolult, de egy kis gondolkodás és leleményesség kell hozzá. A Mindquest lehetőséget biztosít a gyerekeknek is a feladványok megoldására, így az egész család együtt tud játszani. 60 perc áll rendelkezésre a feladatok megoldásához. Igyekezni kell, különben nem lesz sikeres a küldetés.

A legjobb szabadulós játék folyamán segítséget nyújtanak a moderátorok, így sokkal könnyebbé válik a cél elérése. Nem szabad megijedni a kihívástól, mert remek szórakozásban lesz része annak, aki veszi a bátorságot és kér egy időpontot. Ezt követően még össze kell gyűjteni egy csapatot is.

Print Friendly, PDF & Email