A tökéletes design láthatatlan!

A minőségi kerti csapok télen is bírják a strapát

Kerti csapok

A téli fagyok nem kímélnek senkit és semmit, éppen ezért nem szabad megfeledkezni a kertről sem, ha a megelőző lépések elvégzésére kerül sor. A kerti csapok esetében gyakran ajánlják, hogy takarjuk be ezeket különféle anyagokkal, textíliákkal a fagyás elkerülésre érdekében, azonban ez nagyon sokszor nem elég.

Mégpedig akkor nem válik be ez a módszer, ha a kerti csapok vásárlásakor nem figyeltünk a minőségre. Ugyanis, ha az anyaguk silány és a kivitelezés is hagy némi kívánnivalót maga után, akkor hiába minden pokróc, rongy és speciális matéria, mert a fagy miatt a cső össze fog zsugorodni, a víz pedig kitágul és rövid időn belül szétnyomja az alkatrészeket.

A kerti csapok vizének sózása sem jelent teljes megoldást, hiszen igaz, hogy a sós víz ugyan később, de úgyis megfagy, akkor meg ugyanúgy károsítja a kellékeket, mintha semmit sem csináltunk volna. Tehát a kerti csapok védelmét leginkább az szolgálja, ha már eredetileg a legjobb minőségű változatok mellett döntünk. Ezek képesek ellenállni a hidegnek, így már nekünk nem is lesz ezekkel tennivalónk.

Print Friendly, PDF & Email