A tökéletes design láthatatlan!

A multi split klíma takarékos megoldás

Multi split klíma

Multi split klíma

Olyan megoldáson gondolkodik, ami által egyszerre több helyiséget is klimatizálhat? Hallott már a multi split klíma közkedvelt modelljeiről? Egy olyan berendezésről van szó, ami egy kültéri és többfajta beltéri egységgel van ellátva. A beltéri egységek közül azt a típust választhatja ki, amelyik megfelel az otthona körülményeinek. Egyetlen kültéri egységgel több szoba vagy üzlethelyiség is lehűthető.

Kevesebb helyet foglal, mintha mindenhova beszerelne egy légkondit. Arról nem is beszélve, hogy az energiafogyasztás szempontjából is jobban megéri a multi split klíma. Nagyon fontos, hogy vásárlás előtt igényelje a szakember véleményét, hiszen nagymértékben megkönnyítheti Önnek a rendelés és a kiválasztás folyamatát.

Az ingyenes helyszíni felméréssel is érdemes élni, hiszen ezáltal garantáltan tökéletes multi split klíma kerül telepítésre. Mindenkinek fontos, hogy az otthona legyen a legkényelmesebb helyiség, ahova elvonulhat a nyári forróságban, mikor sehol nem lehet hűsölni a fülledt levegő miatt.

Hírek
Sajtótájékoztató a rendkívüli téli időjárási helyzetek kezeléséről

Budapest, 2013. november 29. Pintér Sándor belügyminiszter (j) és Bakondi György, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője sajtótájékoztatót tart a rendkívüli téli időjárási helyzetek következményeit kezelő gyakorlatról a Nemzeti Veszélyhelyzet-kezelési Központban 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Zacher Gábor toxikológus

Debrecen, 2013. november 29. Zacher Gábor toxikológus, a Péterfy Sándor utcai Kórház Klinikai Toxikológiai Osztály osztályvezető főorvosa Debrecenben 2013. november 29-én. Olvasd Tovább

Felavatták Ady Endre felújított síremlékét

Budapest, 2013. november 22. Ady Endre felújított síremléke a Nemzeti Sírkertben 2013. november 22-én. Olvasd Tovább