A tökéletes design láthatatlan!

Páncélszekrény szállítás szakszerű módszerekkel

Masszív páncélszekrény

Már önmagában a költözés és a költöztetés sem számít egyszerű dolognak. Kiváltképp akkor, hogyha az elmozdítani és szállítani kívánt dolgok között szerepel egy tetemes súllyal bíró páncélszekrény. A páncélszekrény szállítás nagy kihívásnak számít, ezért nem érdemes házilagos módszerekkel próbálkozni, mert könnyen baleset lehet a vége.

A Saffort csapata ebben is szakszerű segítséget tud nyújtani. Amennyiben ismerjük a széf márkáját és pontos modelljét, abban az esetben már előre meghatározható, hogy milyen járműre és egyéb eszközökre lesz szükség a páncélszekrény szállítás során.

A kisebb széfeket egyszerű mozgatni, ám a nagyobb szekrények hatalmas súllyal rendelkeznek. Éppen emiatt, az épületen belül is rendkívüli kihívás a mozgatásuk, de nem a Saffort csapatának.

A nagy és nehéz szekrényeket nehéz felfúrni és nagyon nehéz elmozdítani a helyükről, ezért biztonságban tárolhatóak ezekben a különféle értékek. Viszont az elhelyezésre is külön figyelmet kell fordítani a páncélszekrény szállítás során, mivel az adott felületnek el kell bírnia a széf súlyát.

Print Friendly, PDF & Email