A tökéletes design láthatatlan!

Szakembert a nyílászárók javításához!

Nyílászárók javítása

Úgy érzi rossz éve van és sorra romlanak el a ház körül a dolgok? Keressen megfelelő specialistákat és ezentúl nem kell fájjon ezek miatt a feje! A nyílászárók javítása erre alkalmas szakemberrel hosszantartó garanciát jelent, de a hozzá nem értés csak további problémákat idézhet elő.

Amennyiben bajokat észlel a műanyag ablakok nyitásánál, zárásánál vagy az ablak kilincse nem funkcionál rendesen, forduljon bizalommal az Ablakdoktorhoz! Biztosan Önt is megrémítené, ha az ablak egyszerre bukna és nyílna, ami igazából két külön funkció lenne vagy pedig magától nyílna ki, bármiféle beavatkozás nélkül. Gyakori lehet még a kilincseket érő meghibásodás, ám szerencsés esetben ez csak a csavarok kilazulását jelenti. Nem kell mindjárt a legrosszabbtól tartani és újat vásárolni, mert lehet, hogy mindössze egy kis karbantartásra vagy javításra van szükség.

A meghibásodások a műanyag ablakokat vagy egyéb nyílászárókat is elérhetik, így jó, ha kéznél van a segítség Önnek is! Keresse ezt az ablakszervizt Budapesten és környékén!

Print Friendly, PDF & Email